Verwerking van actieve dreigingen

Een geïnfecteerd bestand wordt beschouwd als verwerkt als Kaspersky Endpoint Security het bestand heeft gedesinfecteerd of de dreiging heeft verwijderd als onderdeel van het scannen van de computer op virussen en andere malware.

Kaspersky Endpoint Security verplaatst het bestand naar de lijst met actieve dreigingen als de in de programma-instellingen opgegeven actie om een bepaalde reden niet kan worden uitgevoerd op dit bestand wanneer de computer op virussen en andere dreigingen wordt gescand.

Deze situatie kan zich in de volgende gevallen voordoen:

Als er onverwerkte bedreigingen zijn, verandert Kaspersky Endpoint Security het pictogram in: . In het hoofdvenster van het programma wordt de melding van de dreiging weergegeven (zie onderstaande afbeelding). In de Kaspersky Security Center-console wordt de status van de computer gewijzigd in: Essentieel – Pictogram in de vorm van een rood vierkant met een uitroepteken.

Een dreiging verwerken in de Beheerconsole (MMC)

Een dreiging verwerken in de Webconsole en de Cloudconsole

Een dreiging verwerken via de programma-interface

Hoofdprogrammavenster wanneer een bedreiging wordt gedetecteerd